08.03.2024

MİMAR ÖMER SOYER CAMİİ İBADETE AÇILDI

İlçemiz Yenicamii Mahallesiinde bulunan ve mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait olan arsa üzerine yapılması planlanarak inşası Pınarbaşı Yenicamii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Müteahhit Mehmet SOYER tarafından üstlenilmiş ve Mimar Ömer SOYER Camii çok kısa sürede tamamlanarak ibadete hazır hale getirilmiştir.

Resmi açılış programı ileri bir tarih olarak planlanan Mimar Ömer SOYER Camii, vatandaşlarımızın Ramazan ayında ibadetlerini huzur içerisinde yerine getirmelerini temin için 08 Mart 2024 Cuma Günü İlçe Müftümüz Muhammet ERTUĞAY'ın kıldrımış olduğu Cuma Namazı ile fiilen ibadete açılmıştır.

Bu sebeple İlçe Müftülüğü olarak, Dernek Yetkililerine, Müteahhit Mehmet SOYER ve ailesine, İlçe Belediyemize  ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz.