29.09.2023

MEVLİDİ NEBİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

İl Müftümüz Yusuf AKKUŞ, Mevlidi Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle konferansa katılmak ve bazı programlar sebebiyle İlçemizi ziyaret etti. İlçemizdeki görevine yeni başlayan Kaymakamımız Sayın Mesut BOLAT'a hayırlı olsun ziyareti ile programına başlayan hocamız Belediye Başkanı Menduh UZUNLUOĞLU'nu ziyaret etti.
    Ardından Toki'de Kur'an Kursu yapılması muhtemel yerler konusunda incelemelerde bulundu. Toki Hüma Hatun Kur'an Kursunu ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet eden hocamızın sonraki durağı inşaatı devam eden Yenicami mahallesindeki cami inşaatı oldu.
    Cuma namazı öncesi Karslı Camiinde vaaz eden hocamız, saat 14:00 'de  Sosyal Yaşam Merkezinde konferans sunumunu gerçekleştirmek için programa iştirak etti. İstiklal Marşı ve Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Muhammet ERTUĞAY' ın konuşması ile devam etti.
     İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut BOLAT, katılımcı ve misafirlere teşekkür ederek, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle  Din Görevlilerimizi tebrik etti.
      İl Müftümüz Sayın Yusuf AKKUŞ 'un "Hz. Peygamber, Din ve İstikamet" konulu konferans sunumu gerçekleşti. Gençlik ve istikamet kavramları üzerinde yoğunlaşan ve yoğun katılımın gerçekleştiği program bitiminde İl Müftümüz ilçemizden ayrıldı.