26.09.2023

MEVLİD KANDİLİ ETKİNLİKLERİ

MEVLİD KANDİLİ
   İlçemizden Beştepe Kongre Merkezinde Mevlid Kandili Programına katılacak iki genç kardeşimiz İlçe Müftümüz Muhammet ERTUĞAY ve Şube Müdürümüz Erdoğan ÇELİK öncülüğünde İl Müftülüğüne ulaştırıldı.
    Kahramanmaraş İlinden gelip ilçemizden geçen ve aynı programa katılacak olan kardeşlerimizi Din Hizmetleri Uzmanımız Sami MUTLU , mânevî danışmanlarımız Hikmet DOK - Sezai CANPOLAT ve Zekat Koordinatörü Yahya ALGÜL hocalarımız karşılayıp ağırladılar.
    Kandil akşamında ise Karslı Camimizde başta olmak üzere tüm Camilerimizde programlar icra edildi. Karslı Camiinde Hocalarımızın Kuranı Kerim tilavetleri ve mevlidi şerif okunması, ilahilerin ardından İlçe Müftümüz Muhammet ERTUĞAY hocamızın sohbeti ve duasıyla program yapıldı.
    İmam Hatip Lisesi Camiinde yine Mânevî Danışmanlarımız Hikmet DOK ve Sezai CANPOLAT hocalarımızın organizasyonu ile İmam Hatip Lisesi Ortaokul ve Lise öğrencileri ile Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle program yapıldı. Kur'anı Kerim Tilaveti, ilahiler, Mevlidi Şerif okunması ve ardından Müftülük Şefi İhsan SAYLAN'ın sohbet ve duasıyla program sona erdi. Programın sonunda öğrencilere İkramlar yapıldı.
      Toki Hüma Hatun Camiinde ise Din Hizmetleri Uzmanı Sami MUTLU ve din görevlilerimizle birlikte program icra edildi.