15.01.2020

2020 YILININ İLK AYLIK MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Aylık toplantımız 13.01.2020 tarihinde Melikgazi İlçe Müftümüz Ahat TAŞCI başkanlığında Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Öğleden önce Din Görevlileri ile öğleden sonra ise Kur’an Kursu Öğreticileriyle toplantı yapılmıştır. İlçe Müftümüz Ahat TAŞCI ilk toplantı olması münasebeti ile görevlilerimizle tanıştıktan sonra gündeme ilişkin konuları paylaştı.

Toplantımızı teşrif eden İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin GÜVEN, görevine yeni başlayan İlçe Müftümüz Ahat TAŞCI’ya yeni görevinde başarılar diledikten sonra, daha iyi nasıl bir din hizmeti yapabiliriz, Melikgazi’de din hizmetlerinin daha ileri bir duruma taşınmasında ne gibi çalışmalar yapılmalı ve bu konularda din görevlilerine düşen sorumluluklara dair görevlilerimizi bilgilendirmiştir.

Ayrıca toplantımıza İl Gençlik Koordinatörleri İlçe Vaizi İsa GÜVEN ve İl Vaizi Tuğba KÖSE’de katılarak yürüttükleri hizmet ve faaliyetler ile görevlilerimizden beklentileri konularında sunum yapmışlardır.