02.01.2020

MELİKGAZİ İLÇE MÜFTÜSÜ YAHYA POLAT EMEKLİYE AYRILDI

07.11.2017 yılında Melikgazi İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Yahya POLAT 02.01.2020 tarihinden itibaren yaş haddinden emekliye sevki uygun görülmüştür.

Sayın Müftümüz Yahya POLAT onuruna verilen “veda yemeğine” başta Kaymakamımız Erkaya YIRIK olmak üzere; Kayseri İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin GÜVEN, İl müftü yardımcılarımız, bazı ilçe müftülerimiz, ilçe daire amirleri ve tam kadro daire personelimiz katıldı.  İkram edilen yemeğin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duadan sonra, sunuculuğunu Şefimiz Senih KARAKAŞ’ın yaptığı programda; Sayın Kaymakamımız ve İl Müftümüz   yaptıkları konuşmalarda İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Melikgazi İlçe Müftümüz Yahya POLAT’a teşekkür edip emeklilik hayatında sağlıklı, hayırlı uzun ömür temennisinde bulundular.

Melikgazi İlçe Müftümüz Yahya POLAT davetlilere hitap ettiği konuşmada; “Melikgazi’de iki yıllık yaptığım görev esnasında güzel dostluklar edindim. Bu süre zarfında birçok hizmetler yaptık. Göreve başladığım ilk günden bu yana Sayın Kaymakamım, Sayın İl Müftüm, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri her zaman yanımızda oldular, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Nakiller ve emeklilik memurluğun doğasında  olan şeyler, önemli olan bu süreçte hoş bir seda bırakabilmek, İnşaallah biz bunu başarabilmişizdir. Eğer görev yaptığım sürede isteyerek yada istemeyerek kırdığım insanlar varsa hepsinden helallik istiyorum.” dedi.

Veda yemeği, Kaymakamımız Erkaya YIRIK ve İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin GÜVEN’in Müftümüz Yahya POLAT’a  hediye takdimi ve ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Bizlerde daire personeli olarak; Sayın Müftümüz Yahya POLAT Hocamıza yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu  bir ömür geçirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz.