01.05.2024

Melikgazi Müftülüğü Şehit Mustafa Sezgin Proje Hafızlık Kur'an Kursu'nda "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ödül törenine Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İl Müftü Yard. Aysel Hacıömeroğlu, Melikgazi Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ve KİMDER Başk. Hacı Ali Çakıcı katıldı.

Hacı Mehmet Çolakbayraktar İmam Hatip Ortaokulu ve Melikgazi Müftülüğü Şehit Mustafa Sezgin Proje Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen yarışmada başarılı olanların ödüllerini Melikgazi Müftüsü Dr. Emrah Kandemir ve davetlilerin elinden aldı. Dr. Kandemir ödüllerin yanı sıra kaleme aldığı "Satırlardan Sadırlara Müslümanca Bakış" ve "Rabbe Giden Yolda Dualar" kitaplarından da hediye etti.