02.10.2025

Melikgazi Müftülüğü Gençlik Hizmetleri İstişare Toplantısı Yaptı

 

Melikgazi Müftülüğü tarafından düzenlenen Gençlik Hizmetleri İstişare Toplantısı, cami-gençlik merkezi eşleştirmesi ve gençlik merkezlerinde cami gençliğiyle yapılacak programların planlamasını yapmak üzere Hunat Hatun Medresesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden Melikgazi Müftümüz Sayın Alim Yaya, özellikle gençleri merkeze alan projelerin artırılması gerektiğini vurguladı. Yaya, gençlik merkezlerinin bir araya gelerek birden fazla mahalleyi kapsayacak şekilde daha fazla gence ulaşmayı hedeflediğini belirtti.

Her imamın bulunduğu mahallede bir fikir önderi olduğunun altını çizen Müftü Yaya, bu doğrultuda gençleri etrafına toplayacak faaliyetlerin önemine dikkat çekti. Genç neslin mefkûre kazanımları edinmesi ve manevi yönlerinin güçlendirilmesi için yapılacak çalışmaların büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Yapılan sunum ve tanıtımın ardından toplantı sona erdi.