24.11.2022

KIYMETLİ MUALLİMLERİMİZ ( Müftümüz Halil Uzun Hocamızın Öğretmenler günü Mesajı)

Gökyüzünün talebesi , yeryüzünün Muallimleri olan Çok Değerli Kuran Kursu Öğreticilerim ve Öğretmenlerimiz
İlk defa Hz Adem AS a gelen Kainatın İlk Öğretmeni Cebrail (AS) mın getirdiği mukaddes öğretilerin ve İslamın Başöğretmeni Hz. Muhammed Mustafanın (sas) yolunda giden Siz değerli Öğretmenlerimizin gününü yürekten kutlar; şahsınıza, ailenize, beldemize,Necip Milletimize ve Ümmeti Muhammede (sas) hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim.Milletimizin teminatı gençliğimizin Rehberleri, Aziz Vatanımızın huzur, barış ve birliğinin önderleri olan SİZ MUALLİMLERE hitaben “ Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum diyen Hz. Ali Efendimizin (ra) ilmiyle, cesaretiyle ve merhametiyle donanmanızı Rabbimden temenni ediyorum.
Ülkemin Yiğit ve Cesur Muallimleri
Önce Ahlak ve Maneviyat,Hayra motor şerre fren olma hassasiyetiyle,iman varsa imkan da vardır düsturuyla sizlerin yetiştirdiği ASIMIN NESLİ Bir ASIR önce nasıl Çanakkale’yi geçilmez yaptıysa bir ASIR sonra 15 Temmuzda Ülkemizi ,Vatanımızı ,Dinimizi ve Haysiyetimizi ,işgale yeltenen Hiyanet ve Cinayet şebekelerine karşı DUR BU VATAN GEÇİLMEZ diyerek Destan yazdılar; Bu Onur sizindir bu asla unutulmayacaktır Sevgili Öğretmenlerim.
Tekrar Gününüz kutlu olsun bu duyguyla sevgi, saygı ve dualarımı sunarım. İyi ki varsınız ve iyi ki beraberiz ve aynı yolda yürüyor Ve aynı inanç Ve ruhla çalışıyoruz. Daim Muhabbetlerimle
Halil UZUN
Kocasinan Müftüsü