09.03.2017

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONFERANSI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Felahiye Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bir program tertib edildi. Felahiye İlçe Kadın ve Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa Kayseri Valisi Süleyman KAMÇI’nın saygıdeğer eşleri Ayşe KAMÇI, İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı DEMİR, Şehit anneleri ve Eşleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda kadın katıldı.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Protokol konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan Sinevizyon izlenildi. Ardından İl Müftülüğümüz Uzman Vaizesi Cansever DOKUZ hanım tarafından ‘‘İslam’da Kadının Değeri’’ temalı Konferans sunuldu. Daha sonra program, öğrencilerin okuduğu şiir ve oratorya gösterisi ile devam etti. Programda Şehit anne ve eşlerine çiçek takdimi yapıldı. Kadınlar tarafından yoğun bir katılım ve ilgiyle takip edilen program müzik dinletisinin ardından yapılan yemek ikramı ve dua ile program sona erdi.