03.02.2020

İdlib'e Yardım Kampanyası.

İDLİB YOLUN İYİLİK OLSUN YARDIM KAMPANYASI.

Suriye İDLİB Bölgesinde uzun süredir devam eden hava ve kara saldırıları sebebiyle ülkemiz sınırlarına göç eden mazlum ve mağdur kardeşlerimiz çetin bir savaşın ortasında, soğuk hava şartlarında hayat mücadelesi veriyorlar. Bu sebeple bölgede bulunan acil duruma halkımız kayıtsız kalmayıp ayni ve nakdi yardımları Akkışla Belediyesinin katkılarıyla aynı zamanda din görevlilerimizin özverili çalışmalarıyla Türkiye Diyanet Vakfı Akkışla Şubemize toplanan yardımlar yerine ulaşmak üzere Akkışla Kaymakamı Harun ARSLANARGUN, Belediye Başkanı Ayhan ARSLAN, İlçe halkımızın katılımı ve Sarıoğlan İlçe Müftüsü Akkışla İlçe Müftü Vekili Mevlüt ŞAHİN'in yaptığı dua ile uğurlanmıştır.