09.06.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ 2017 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

12 Haziran Pazartesi günü açılacak olan 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları için merkez ve mahallelerde görev yapan din görevlilerine yönelik Yaz Kur’an Kursu Eğitim semineri düzenlendi. Saat 14:00’da başlayan seminerin açılış konuşmasını Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya yaptı.

Seminere, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Korkmaz, aynı bölümden Yrd. Doç. Dr. Muhammed Esat Altıntaş, Başkanlığımız Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar, Din Hizmetleri Eğitim Uzmanı Abdullah Korkut ve İl Müftü Yrd. Mahmut Taşyapan katılarak, personele Yaz Kur’an Kurslarına gelen öğrencilerle nasıl iletişim kurulması gerektiği, eğitim-öğretim programları ve materyallerden nasıl istifade edilebileceği, daha etkin ve verimli bir eğitim için neler yapılabileceği hususlarında bilgilendirme yaptılar.