20.04.2017

YEMLİHA’DA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

19.04.2017 Çarşamba saat 14:00’da Yemliha Kur’an Kursumuzda düzenlediğimiz Efendimiz (S.A.V.)’in  dünyaya teşriflerini kutladığımız program saygı duruşu ve İstiklâl marşının ardından İ.Halilullah Camii İmam-Hatibi Mehmet Öncü ve Hacı Kılıç Camii İmam-Hatibi Yasin Yüksel’in okudukları Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa Kayseri Dini Yüksek İhtisas Müdürlüğü Görevlisi Dr. Eşref Görgülü, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, Yemliha eski Belediye Başkanı Ahmet Kayacı, Yemliha Merkez Ortaokulu Erkan Kaytancı, İlköğretim Okulu Müdürü Şenel Koçer, Muhtar Mehmet Adanalı ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Müftülüğümüz hocalarının okudukları salâvat ve ilahilerin ardından protokol konuşmalarıyla devam etti.

Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya’nın yaptığı duanın ardından misafirlerimize gül ve kitap takdiminin ile program sona erdi.