31.07.2019

''HAYDİ AİLECE CAMİYE''

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Biz Bir Aileyiz, Ailece Camideyiz” projesi kapsamında Hacılar Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocuklara ve ailelerine yönelik program düzenledi.

Muhittin Tatar  Camii’nde anne-babalar ve çocukların oluşturduğu cemaatle kılınan öğle namazının ardından program, O.S.B Fevzi Mercan Müezzin Kayyımı Tahir Kiraz’ın   Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kur'an tilaveti ile başlayan programda kaside ve ilahiler okundu, dualar edildi, çocuklar oyunlar oynadı.

Ravza Camii İmam Hatibi Ömer Ünal’ın ilahiler okuduğu program İlçe Müftüsü Mehmet Özbek’in velilere yönelik sohbetiyle devam etti. Müftü Özbek "Peygamber efendimizin de bildirdiği üzere çocuklarımıza bırakabileceğimiz en değerli miras, onları İslam dininin bildirdiği mukaddes esaslara bağlı bireyler olarak yetiştirmemizdir.’’ dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Özbek’in konuşmasından sonra  Muhittin Tatar Camii İmam Hatibi Nazmi Yüksel velilerle  bir toplantı yapıp, çocuklar hakkında aileleri bilgilendirdi.

Program O.S.B Fevzi Mercan Müezzin Kayyımı Tahir Kiraz’ın yaptığı dua ile son buldu. Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.