21.01.2022

ASHAB-I SUFFA KUR’AN KURSU 04-06 YAŞ GRUBU MİNİKLERİN DÖNEM SONU PROGRAMI

Kocasinan İlçe Müftülüğü’ne bağlı Ashab-ı Suffa Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu tarafından "Dönem Sonu Etkinliği" programı düzenlendi.

20 Ocak 2022 Perşembe günü Gaziosmanpaşa Sarı Camii'nde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, 4-6 yaş grubu öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Ashab-ı Suffa Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu minikler, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi içerisinde öğrendikleri hünerlerini sergilediler.

Programın açılış konuşmasını yapan Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, “Evlatlarınızı bize emanet ettiniz. 4-6 yaş olmazsa olmazımızdır. 4-6 yaş öğrencilerimize daha nice yeni güzellikler sunacağız. Bu hizmetlerimize katkıda bulunan herkese özellikle bu yavrularımızın yetişmesinde emek sarfeden hoca hanımlara, çocuklarını bu eğitim yuvalarına gönderen anne-babalara teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Sizin yavrularımıza değerler eğitimi vermeniz çok önemlidir. Onlara güzel ahlakı, İslam’ı, ezanı, bayrağı, vatanı, memleketi öğretelim. Bu manada velilerimizi tebrik ediyorum. Hocalarımızı tebrik ediyorum.  Yavrularımızın gelişmesinde ve dinini-diyanetini öğrenmesinde hocalarımızın çok büyük emekleri var, halkımızın çok büyük emekleri var, bu camileri ve Kur’an kurslarını yapan vatandaşlarımızın çok büyük emekleri var. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Protokol konuşmaları sonrası 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine İl Müftüsü Akkuş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Program Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun tarafından yapılan dua ile son buldu. Daha sonra Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından program sonrası çocuklara çeşitli ikramlar yapıldı.