30.06.2020

İHSAN GÖRÜCÜ'DEN 20. YILDA 3 KİTAP

İHSAN GÖRÜCÜ'DEN  20. YILDA 3 KİTAP

Gazeteci Yazar İhsan Görücü, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret ederek yeni yayımlanan 3 kitabını hediye etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Müftüsü Sayın Güven, “Diyanet İşleri Başkanlığımız Kayseri İl Müftülüğü’ne bağlı olarak uzun yıllar din hizmeti veren İhsan Görücü bey yazmış olduğu üç eserle Kayserimizin ilim, fikir ve düşünce dünyasına katkı sunmuştur. Ayrıca bir din görevlisi emeklisi olarak hala okumaya ve yazmaya devam etmesi bizler açısından sevindirici bir durumdur. Sayın İhsan Görücü hocamızı bu emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz ve bundan sonrada daha nice eserler vermesini Kayserimizin ilim, fikir ve kültür hayatına katkılar sunmasını temenni ediyoruz” dedi.