06.01.2023

Sabah Namazı Buluşması.

İlçe Müftülüğümüzce her hafta Cuma günleri düzenli olarak gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması, bu hafta İdris Camiinde gerçekleştirildi. Programa İlçe Müftümüz Sayın Mehmet YÜREK, din görevlileri, gençler ve vatandaşlar katıldı.
Buluşmada konuşan  Müftü YÜREK; "Sabahın seherinde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah'a sonsuz kez şükürler olsun. Bir mümin, duasının kabul edileceğine inanarak dua etmelidir. Peygamber efendimiz; 'Kabul edileceğine kesin olarak inanarak Allah'a dua ediniz ve biliniz ki, Allah gafil bir kalpten gelen duayı kabul etmez' buyurmuştur." diyerek programda emeği geçen bütün katılımcılara teşekkür etti. Program, Müftü YÜREK'in yaptığı duanın ardından simit  ve çay ikramı ile son buldu.