20.02.2024

Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu

İlçe Müftülüğümüz tarafından İmam Hatiplere yönelik 60 saatlik “Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu” açıldı. Düzenlenen kursta; İlçe Müftümüz Çelebi GÜN, İlçe Vaizi Mustafa TAN ve Emekli Vaiz Kazım KÖMÜRCÜ hocalarımız tarafından İmam Hatiplere eğitim verildi.

İlçe Müftümüz Çelebi GÜN, vaazın önemi konusunda şunları söyledi. Din görevlilerimizin vaaz verme konusunda ki gelişimlerini sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursumuz da eğitim gören din görevlilerimiz cami cemaati ile yüz yüze vaaz vermeden önce olması muhtemel eksikliklerini egitim sürecinde tamamlayarak sertifika aldiktan sonra kendi Camilerinde vaaz verebileceklerdir. Kendilerine Yüce Mevlâdan muvaffakiyyetler dilerim.” dedi.