20.02.2024

Müftülüğümüzde Yürütülen Çalışmalar

Kayseri İl Müftülüğü Baş Vaizi Ahmet DOĞRU ve Amatem Manevi Rehberi Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa TARCAN tarafından Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine Madde Bağımlılığı (Amatem) semineri verildi.

Din Görevlilerimize Yönelik Şubat Ayı Aylık Mutad toplantımız ilçe müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Gündeme dair yazı ve bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya İlçe Müftü Vekili Yasin EKİM katıldı.

Kayseri İl Müftülüğü BaşVaizi Hidayet DURNA tarafından Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine Aile Ahlakı Alan semineri verildi.

Kayseri İl Müftülüğü Vaizi Firdevs TÜFEKÇİ tarafından Müftülüğümüzde görevli Kur’an Kursu Öğreticilerine Aile Ahlakı Alan semineri verildi.