30.01.2024

"İl Müftümüz Sayın Yusuf Akkuş Kuruköprü Camii Gençliğiyle Buluştu"

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İlçe Müftülüğümüze bağlı Kuruköprü Camii gençleriyle bir araya geldi.

İl Müftümüz ve ilçe müftümüz ilçemizde gençlere yönelik yapılan çalışmaları ve etkinlikleri yerinde incelemek ve gençler ile hasbihal etmek için ilçemiz Kuruköprü Camii gençleriyle bir araya geldi.

Gençlerle sohbet eden Müftü Akkuş, “Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde sürdürdüğümüz 'Cami-Gençlik' projesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Talas İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Kuruköprü Camii Gençlik Kollarımızın organize ettiği bu güzel etkinliğe katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Sizlerle bir araya gelmemize ve hasbihal etmemize fırsat sunan Kuruköprü Camii İmam Hatibi Mehmet Ulusoy’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Hak Kur'an-ı Kerim'de; 'İçinizden Allah’ın lutfuna ve âhiret gününe umut bağlayanlar, Allah’ı çokça ananlar için hiç şüphe yok ki, Resûlullah’ta güzel bir örneklik vardır.’ buyurmuştur. Peygamberimiz gençlere, öğrencilere ve hepimize örnektir. O'nu anlamak, hayatını örnek almak hepimiz için yegane kurtuluştur." dedi.

Daha sonra Kuruköprü Camii Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Müftü Akkuş, gençlik merkezinde yürütülen faaliyetler hakkında Kuruköprü Camii İmam Hatibi Ulusoy’dan bilgiler aldı.

Düzenlenen programa katılan TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından gençlere çeşitli hediyeler verildi.