07.06.2024

Sarızlı Gençlerden Müftülüğe ÇEDES Ziyareti

Kayseri Sarız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Muhammed Avcı ve Sarız İlçe Müftülüğü Manevi Rehberi Oğuzhan Ağca ve okul öğretmenleri rehberliğinde Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere teşekkür eden İl Müftü Vekili Çelik, öğrencilere Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler verdi ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Sarız İlçe Müftülüğü Manevi Rehberi Ağca’ya ve Okul Müdürü Avcı’ya ÇEDES Projesi kapsamında özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Manevi Rehber Ağca’da, ÇEDES Projesi kapsamında Sarız’da yürütülen çalışmalar hakkında İl Müftü Vekili Çelik’e bilgiler verdi.

Ziyarette öğrenciler ev sahipliğinden dolayı İl Müftü Vekili Çelik’e teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.