07.06.2024

Hunat Camii’nde Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Kayseri İl Müftülüğü tarafından 12'inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan, Hava Pilot Albay Uğur Yıldız, Hava Pilot Albay Gökhan Özen ve bütün şehitlerimiz için Hunat Camii’nde program düzenlendi.

07 Haziran 2024 Cuma günü Hunat Camii’nde düzenlenen programda Cuma namazı öncesi din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu ve Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.

Daha sonra İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik tarafından vaaz-u nasihatte bulunuldu ve şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Gerçekleştirilen programa Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, İl Müftü Vekili Çelik, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.