07.06.2024

Din Hizmetleri Uzmanı Kurt’a Veda Programı

Kayseri İl Müftülüğünde Din Hizmetleri Uzmanı iken Sakarya İli Adapazarı İlçe Müftülüğüne Din Hizmetleri Uzmanı olarak atanan Erdal Kurt’a veda programı düzenlendi.

Programda söz alan İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, “Aramızdan ayrılan Din Hizmetleri Uzmanı Erdal Kurt hocamız, il müftülüğümüzde önemli hizmetlerde bulundu. Değerli hocamıza yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Din Hizmetleri Uzmanı Erdal Kurt’ta, “Böylesi güzel bir programı hazırladığınız için başta İl Müftü Vekili Cabir Çelik hocama ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Çelik tarafından Din Hizmetleri Kurt’a plaket takdim edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen programa İl Müftü Vekili Çelik, Başkanlık Müşaviri Muhlis Akar, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ve daire personeli katıldı.