22.04.2024

Kayseri’de “Braill Alfabesi ile Elif Ba” Kursu Başarıyla Tamamlandı

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğünün 01 Mart 2024 – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında, Kur’an kursu öğreticilerine yönelik başlattığı 64 saatlik “Braill Alfabesi ile Elif Ba” Kursu tamamlandı.

Kur’an kursu öğreticilerinden oluşan 18 kadın kursiyer, “Braill Alfabesi ile Elif Ba” Kursu’nu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar.

Kursiyerler, düzenlenen “Braill Alfabesi ile Elif Ba” Kursu’na destek ve katkılarından dolayı İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a, “Braill Alfabesi ile Elif Ba” kursu hocası, H. Seyit Ali Delikan Camii İmam Hatibi Ahmet Kaplan’a ve Engelliler İl Koordinatörü Mesudiye Mişe’ye çok teşekkür ettiler.

Programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Personelimizin daha donanımlı olması için çeşitli kurslar ve seminerler düzenlemekteyiz. Büyük bir özveri göstererek böylesi güzel bir kursa katılımlarınızdan dolayı siz değerli kursiyerlerimize ve kurs hocamız Ahmet Kaplan’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra görme engelli vatandaşlarımıza Kur’an-ı Kerim eğitimi verme hususunda başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. İl Müftüsü Akkuş, konuşmasının ardından kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.

Düzenlenen programa, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Mesudiye Mişe,  H. Seyit Ali Delikan Camii İmam Hatibi Ahmet Kaplan ve kursiyerler katıldı.