19.04.2024

Vali Sayın Gökmen Çiçek’ten Develi Diyanet Gençlik ve ERVA Spor Okulu’na Ziyaret

Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette yakın bir zamanda açılacak olan Develi İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi ve ERVA Spor Okulu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Sayın Çiçek, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Develi İlçe Kaymakamı Yusuf Turan ve İlçe Müftüsü Emin Patan’dan gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra sırasıyla Şehit İmam Hüseyin Yıldız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kursiyerlerle sohbet eden Vali Sayın Çiçek, Kur’an kursu ve verilen eğitim hakkında İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve İlçe Müftüsü Emin Patan’dan bilgi aldı.

Develi Merkez Carşı Camii’ni ziyaret eden Vali Sayın Çiçek,  caminin tadilat, tamirat ve onarım işlerini yerinde inceledi, yetkililerden bilgiler aldı ve talimatlarda bulundu.

Develi İlçe ziyaretleri kapsamında Vali Sayın Çiçek, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve protokol tarafından, Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 13.03.2024 tarihinde, görevli olduğu araç ile geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru İlker Duran’ın ailesi ziyaret edildi.

Ziyaretlerin ardından Vali Sayın Çiçek ilçeden ayrıldı.