09.04.2024

Kayseri'de Emekli Din Görevlileri İftarda Bir Araya Geldi

Kayseri İl Müftülüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında emekli personel bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları Hizmet Binasında gerçekleştirilen iftar programına bir dizi programlara katılmak üzere ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcıları Muammer Turan, Vedat Tekin, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, emekli personel ve ailesi katıldı.

İftar sonrası söz alan İl Müftüsü Akkuş, il ve ilçe müftülüklerimiz bünyesinde din hizmeti sunan ve vefat eden din görevlilerine Allah’tan rahmet diledi. Bugün burada emekli olmuş din görevlilerimizi bir arada görmek bizleri son derece mutlu etti. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra emekli din görevlilerine hitap eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen, “İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un riyasetinde Kayseri İl Müftülüğümüzün çok güzel hizmetleri var. Bunda siz değerli din görevlisi kardeşlerimizin emeği çok. Hepinizden Allah razı olsun. Böylesi güzel bir programı düzenledikleri için il müftülüğümüze, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kollarına ve programın hazırlanmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.