09.04.2024

Kayseri İl Müftülüğünden Engelli Vatandaşlara İftar

Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından kurulan "İyilik Sofrası"nda engelli bireyler ve aileleri iftar sevincini paylaştı.

Kayseri İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Yusuf Akkuş, TDV Kayseri Şubesi Kadın Gönüllüleri, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Mesudiye Mişe, Yasin Bulut, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

İftar yemeği sonrası söz alan İl Müftüsü Akkuş, “Allah Teâla bu özel kardeşlerimize ve onların ailelerine büyük lütufta bulunacak. Allah hiçbir kulunu zayi etmez ve hiçbir zaman hiçbir kulundan vazgeçmez. Engelli kardeşlerimiz Allah katında özel olduklarını bilsinler. Rabbimiz bize verdiği sevabın çok daha fazlasını o kardeşlerimize ve ailelerine verecektir. Çünkü Rabbimiz birini imtihan ediyorsa mutlaka mükâfatı vardır. İftar programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

Program İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından yemek sonrası diş kirası olarak çeşitli hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.