04.04.2024

Kayseri’ de Polis Haftası Münasebetiyle Mevlid-i Şerif Programı

Kayseri’de Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 179’ncu yıl dönümü ve "Polis Haftası" münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

04 Nisan 2023 Perşembe günü Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 179’ncu yıl dönümü ve "Polis Haftası" münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Sümer Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen programda görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Daha sonra İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından bütün şehitlerimiz için dua yapıldı. Program sonrası İl Emniyet Müdürlüğü’nce mevlid şekeri dağıtıldı.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Emniyet Teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.