04.04.2024

İl Müftülüğü Geleneksel İftar Programı Yapıldı

Kayseri İl Müftülüğü tarafından 2 Nisan 2024 Salı günü il müftülüğü personeline yönelik "Geleneksel İftar Programı" gerçekleştirildi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, müftülük personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar programında selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “İftar programımız rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan Ayı’nda, personelimiz arasındaki birlik ve beraberlik ruhunun daha da güçlenmesine, samimi duyguların paylaşılmasına, manevi değerlerin ve dayanışma kültürünün yaygınlaşmasına da vesile olur inşallah. Gerçekleştirmiş olduğumuz iftar davetine icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun.” dedi. İl Müftü Yardımcısı Muammer Turan tarafından yapılan yemek duası sonrası program sona erdi.

Düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Muammer Turan, Vedat Tekin, Cabir Çelik, Aysel Hacıömeroğlu, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri ve daire personeli katıldı.