04.04.2024

Müftü Akkuş’tan ERVA Spor Okullarına Ziyaret

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız)  Projesi kapsamında açılan ERVA Spor Okullarını ziyaret etti.

Kayseri İl Müftülüğü, Ticaret Borsası ERVA Spor Okullarını ziyaret eden İl Müftüsü Akkuş, yetkililerden okullarda verilen eğitim hakkında bilgi aldı ve gençlerle sohbet etti.

Ayrıca Müftü Akkuş, yakın bir zamanda açılacak olan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi ERVA Spor Okulu’nu ziyaret etti ve hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gençlere Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler veren ve onlara tavsiyelerde bulunan Müftü Akkuş, “Sizler bu okullarda hem spor yapacak hem de milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini, bayrağını ve dinini öğrenen gençler olacaksınız.

Kayseri İl Müftülüğü olarak İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nu açtık. Şimdi de inşallah yakın zamanda TDV Kayseri Şubesi Spor Okulu’nu açacağız. İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi olarak bütün gençlerimizin yanındayız. Bu projenin gerçekleştirilmesinde bizlere önder olan başta Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ERVA Spor Okulları ziyaretinde Müftü Akkuş’a İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik eşlik etti.