26.03.2024

ERVA Projesi İstişare Toplantısı Yapıldı

ERVA (Erdemlerimizle Varız) Projesi istişare toplantısı Vali Yardımcısı Ömer Tekeş başkanlığında ve il müftülüğü ev sahipliğinde 25 Mayıs 2024 Pazartesi günü yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, “Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in önderliğinde gerçekleştirilen ERVA Projesine vermiş olduğunuz destek ve katkılarınızdan dolayı siz değerli din gönüllülerine teşekkür ediyorum. “ dedi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek telefon bağlantısıyla katıldı. Toplantıda konuşan Vali Sayın Çiçek, “Bizler istiyoruz ki Kayseri’nin her ilçesinde her mahallesinde spor okulları olsun. Bütün çocuklarımız spor yapsın. Milli ve manevi değerlerine bağlı, gerçekten büyüğünü, küçüğünü bilen gençler olsunlar. Sizlerin de manevi rehberlik anlamında Kayseri’de çok büyük bir emeğiniz var. Bu işin uzmanları sizlersiniz.  Siz değerli manevi rehberlerimize ERVA Spor okullarında çok iş düşüyor. Başta İl Müftüsü Yusuf Akkuş olmak üzere projeye destek veren siz değerli manevi rehberlerimize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ise, “Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ERVA Projesi ile Türkiye’de bütün illere örnek olabilecek bir proje gerçekleştirdi. Bizler de ERVA Projesi’nin bir paydaşı olarak İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nu açtık. İl Müftülüğü olarak gençlerimizin yanındayız. Bu projenin gerçekleştirilmesinde bizlere önder olan Valimiz Sayın Çiçek’e ve Vali Yardımcısı Ömer Tekeş’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Erva Projesi Genel Koordinatörü Esra Özmeşe Kuşkaya tarafından projenin hedef ve amaçları konulu sunum gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek telefon bağlantısıyla, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, manevi rehberler, vaizler, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.