02.06.2023

Hacılar' da Mustafa Demirel Kur'an Kursu Yararına Kermes Açıldı

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü tarafından Mustafa Demirel Kur’an Kursu yararına kermes açıldı.

Kermesi ziyaret eden Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, kermesin açılış duasını yaptı ve kurdelesini kesti. Kur’an Kursu’nu yaptıran merhum Hayırsever Mustafa Demirel’in yakınlarına teşekkür etti.

Kermes kapsamında Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ve hayırseverler tarafından hazırlanan hamur, erişte, mantı, pasta, börek, içli köfte, gözleme gibi birçok ürün satışa sunuldu. Kermese vatandaşlar tarafından katılım yoğun oldu.

Düzenlenen kermese Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri, Hayırsever Mustafa Demirel’in ailesi ve davetliler katıldı.

Kermes sonrası Müftü Akkuş, Hacılar H. Şükrü Baktır Kur’an Kursu’nu ziyaret etti ve Kur’an kursu hakkında Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan’dan bilgi aldı.