22.03.2023

Kayseri TDV Gönüllülerinden Deprem Bölgesine 2 Konteyner

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri İl ve İlçe Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından deprem bölgesine 2 adet konteyner gönderiliyor.

TDV Kayseri İl ve İlçe Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından depremzede ailelere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu kapsamda TDV Kayseri İl ve İlçe Kadın Kolları Gönüllüleri meşhur Kayseri Mantısını yaptılar ve satışından elde edilen gelir ile deprem bölgesine konteyner gönderiliyor.

TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Sorumlusu Semanur Arslan ve TDV Gönüllüleri mantı satışından elde edilen gelir ve hayırseverler tarafından bağışlanan yardım paralarını 2 adet konteyner alınması ve deprem bölgesine gönderilmesi amacıyla İl Müftüsü ve TDV Kayseri Şubesi Başkanı Yusuf Akkuş’a teslim ettiler.

Depremin ilk gününden bu yana Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları olarak depremzedelerin yanında olduklarını belirten TDV Kayseri Kadın Kolları Sorumlusu Semanur Arslan, “TDV Kayseri Kadın Kolları Gönüllüleri olarak mantı yaptık. Burada yaptığımız mantıları hayır çarşılarımızda sattık. Elde edilen gelirlerle deprem bölgesine konteyner gönderiyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen bütün TDV Gönüllülerinden ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

İl Müftüsü ve TDV Kayseri Şubesi Başkanı Yusuf Akkuş da, “Kayseri İl ve İlçe Müftülükleri ile TDV Kayseri İl ve İlçe Şubelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllülerimiz de böylesi güzel bir organizasyonu gerçekleştirerek hayra vesile oldular. Bizler de onların gönderdikleri konteynerları en kısa zamanda yerlerine ulaştıracağız inşaallah. Bütün TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllülerine böylesi güzel bir etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.