21.03.2023

Ramazan Ayı Öncesi İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2023 yılı Ramazan ayı öncesi 21 Mart 2023 Salı günü İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi.

İl müftülüğü ve ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak maksadıyla; İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısına il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

İl Müftüsü Akkuş’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, “2023 Yılı Ramazan Ayı Talimatı, 2023 Yılı Yaygın Din Eğitimi Ramazan Ayı Usul ve Esasları, 2023 Yılı Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları, Deprem Bölgesi Ramazan Ayı Din Hizmetleri, ÇEDES Projesi, 2023 Yılı Din Hizmetleri Projeleri ve Uygulama Esasları, 2023 Yılı Hac Organizasyonu Kesin Kayıt Talimatı, Şevval Ayı Umre Turları” ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Toplantı öncesi AFAD yetkilileri tarafından ilçe müftülerine “İl Afet Acil Durum Eylem Planı" konulu sunum gerçekleştirildi.