30.09.2022

Manevi Rehberlerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görevli manevi rehberlerle istişare toplantısı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca toplumsal yapının önemli bir kesimini oluşturan gençlerin ve çocukların milli ve manevi değerler çerçevesinde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla paydaş kurumlara manevi danışman görevlendirmesi yapıldı.

Bu kapsamda 29 Eylül Perşembe günü İl Müftülüğü toplantı salonunda İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görev yapan manevi rehberlerin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

Manevi rehberlerin çalışmalarını değerlendiren İl Müftüsü Akkuş, “Çok önemli bir misyonumuz var. Gücümüzün üstünde gayret etmek zorundayız. Ümmet sizlere bakıyor değerli hocalarım. Çalmadık kapımız, gitmedik bir gencimiz ve selam vermedik insanımız kalmasın.”ifadelerini kullandı.

Manevi rehberler tarafından 2022 yılının son çeyreğinde yapılması planlanan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Düzenlenen toplantıya, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Dr. Dursun Sarı ve manevi rehberler katıldı.