13.08.2022

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Ulu Çınar'larına Ziyaret

Kayseri İl Müftülüğü tarafından "Ulu Çınarlar" adlı proje kapsamında Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcıları ziyaret edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumun her kesimine hitap etmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlatmış olduğu "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bir dizi programlara katılmak üzere ilimizde bulunan Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Dursun Sarı ve Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan ile birlikte ilimizde yaşayan Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcıları Necmettin Nursaçan ve Mehmet Altuınkaya'yı evlerinde ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcıları Nursaçan ve Altunkaya, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, İl Müftüsü Akkuş’a, Eskişehir İl Müftüsü Gerek’e, il müftü yardımcılarına ve Hacılar İlçe Müftüsü Bahacan’a teşekkür ettiler.

“Ulu Çınarlar” projesi hakkında açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Akkuş, "Ulu Çınarlar Projesi kapsamında ilimizde ikamet eden Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcılarımız Nursaçan ve Altunkaya hocalarımızı ziyaret ettik. Bu proje ile büyüklerimizi ve gençlerimizi bir araya getirerek kuşaklar arası kaynaşmayı, tecrübe ve kültür alış-verişinde bulunmalarını sağlayacağız. Bu projenin kuşaklar arasında kaynaşmaya vesile olacağına inanıyorum. Allah Teala hocalarımıza hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin." dedi.