13.08.2022

Kayseri Eğitim Zirvesi Toplantısı İl Müftülüğünde Gerçekleştirildi

İlimizde “Eğitim Öğretim Müzakeresi” konulu toplantı Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başkanlığında ve İl Müftülüğü ev sahipliğinde, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile 11 Ağustos 2022 Perşembe günü  gerçekleştirildi.

Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in başkanlığını yaptığı toplantıda, eğitimciler tarafından eğitim öğretim alanındaki projelerin sunumu yapıldı ve katılımcılar arasında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Vali Sayın Gökmen Çiçek’in başkanlık yaptığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Eğitim Platformu Başkanı Hacı Ali Çakıcı,  Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.