08.08.2022

Diyanet Yayınları Tanıtım ve Satış Aracı Kayseri’de

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının tanıtım ve satışı amacıyla Dini Yayınlar Döner Sermaye Daire Başkanlığı gezici yayın temin aracı Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda stand açtı.

Kayseri’de vatandaşların hizmetine sunulan mobil yayın aracında,  Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanan ansiklopedi, kitap, dergiler ile vatandaşların merak ettikleri çeşitli konular hakkında bilgiler verildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mobil yayın aracında, Kur’an-ı Kerim, İslam ilmihali, tefsir ve çeşitli konulardaki araştırma eserlerinin yanı sıra çocuk kitapları da satışa sunuldu.

Standı ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları Kayserili kitapseverlere 5-7 Ağustos ‘ta 3 gün boyunca % 40 indirim ile satışa sunuldu. Böylesine güzel bir etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Dini Yayınlar Döner Sermaye Daire Başkanlığı gezici yayın temin aracını ziyarette İl Müftüsü Akkuş’a, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat eşlik etti.