29.06.2022

Müftü Akkuş’tan Sarıoğlan ve Akkışla İlçelerine Ziyaret

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 28 Haziran 2022 Salı günü ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerine ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Sarıoğlan İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek Sarıoğlan İlçe Müftüsü Mevlüt Şahin’den ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Daha sonra Müftü Şahin ile birlikte Sarıoğlan ve Akkışla Kaymakam Vekili Hatice Ruveyda Kahraman’ı makamlarında ziyaret ederek Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde yürütülen din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Sarıoğlan İlçe Müftülüğü ziyareti sonrası Müftü Akkuş, Akkışla İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti ve Akkışla İlçe Müftüsü Mustafa Şan’dan ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.