22.06.2022

Din Görevlileri Arası “Hadis-i Şerif Ezberleme” Yarışması Yapıldı

2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen Din Görevlileri arası “Hadis-i Şerif Ezberleme” il birinciliği yarışması İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Komisyonların seçimi sonucunda; “Hadis-i Şerif Ezberleme” il birincisi, Bünyan İlçe Müftülüğü’ne bağlı İğdecik Mahallesi Camii İmam Hatibi Sefa Türkmen oldu ve 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü Yozgat ilinde yapılacak olan bölge birinciliği yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmanın komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Dr. Dursun Sarı, komisyon üyeliğini ise İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve Sedanur Sezen, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun ve Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut yaptı.

Yarışmaya katılan bütün din görevlilerine derecelerine göre İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.