20.05.2022

Müftü Akkuş’tan Develi İlçesine Ziyaret

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü bir dizi programlara katılmak ve yakın zamanda açılması planlanan Şehit İmamlar Kur’an kursunda incelemelerde bulunmak üzere Develi ilçesine ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Develi İlçe Müftülüğü tarafından açılması planlanan Şehit İmamlar Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek kurs hakkında İlçe Müftüsü Emin Patan’dan bilgiler aldı.

Daha sonra sırasıyla Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, Müftü Numan Cebeci Proje İmam Hatip Ortaokulu’nu, Numan Cebeci Kız Kur’an Kursu’nu ve Kara Müftü Erkek Kur’an Kurslarını ziyaret etti. Yetkililerden okullar ve Kur’an kursları hakkında bilgiler aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ziyaretler esnasında Müftü Akkuş’a, İl Müftülüğü Din Eğitimi Uzmanı Sadi Özmen eşlik etti.