19.05.2022

İl Müftülüğünce Engelli Vatandaşlara Yönelik Program Düzenlendi

Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle engelli vatandaşlara yönelik program düzenlendi.

Toplumun bütün kesimlerine ulaşma gayretiyle çalışmalarını sürdüren İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle 15 Mayıs 2022 Pazar günü Hacı Kılıç Camii’nde engelli vatandaşlara yönelik program düzenlendi.

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü’nce düzenlenen program öğle namazı sonrası Ortopedik Engelli İbrahim Şekerci tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Daha sonra İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Yasin Bulut tarafından sohbet ve dua yapıldı. İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ikramların sunulması ile program sona erdi.