21.01.2022

“MİNİK YÜREKLERDE DÖNEM SONU HEYECANI”

Melikgazi İlçe Müftülüğü’ne bağlı Mehmet Zahid Kotku - İpek Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri tarafından "Dönem Sonu Kapanış" programı düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşcı, “.Efendimiz (s.a.s.): “Ya öğrenen, ya öğreten ya da bunlara destek olan ol. Sakın ha dördüncüsü olma!” diyor. Burada elhamdülillah öğrenen de var, öğreten de var, onları sevip destek olan da var. Rabbim bu güzel yoldan bizleri ayırmasın inşallah. Bu dönemin sonuna geldik. Emeği geçen, katkı sağlayan başta hocalarımız olmak üzere velilerimizden, bu güzel hizmetlere hayrı dokunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, “Bugün ne güzel bir manzarayla karşı karşıyayız! Hepiniz dönemin başından beri okulumuza, kursumuza geldiniz. Kur’an öğrendiniz. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Peygamber Efendimiz (s.a.s.), bir anne babanın çocuklarına bırakacağı en güzel mirasın güzel ahlak olduğunu söylüyor. Sizler hem Kur’an’ı öğrenip sevme boyutunda eğitim alırken hem de inşallah o güzel ahlakı burada ediniyorsunuz. Ben hepinizi, anne ve babalarınızı tebrik ediyorum. Hocalarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “İlçe Müftümüzün çok gayretleri var, kendilerini tebrik ediyoruz. Müdürümüzü tebrik ediyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Bu yavrularımızı yetiştirmek kolay bir hadise değildir. Hocalarımızın çok büyük gayreti var; onları tebrik ediyorum. Bu hususta her kim hizmet ediyorsa kendilerini tebrik ediyorum. Hassaten bu binayı yaptıran Sami İpek merhumu rahmetle, minnetle anıyoruz. Rabbim cümle geçmişlerimizin kabirlerini pürnûr eylesin.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.diyerek sözlerini tamamladı.

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda protokol konuşmaları sonrası minik öğrenciler dönem boyunca Mehmet Zahid Kotku - İpek  Kur’an Kursu’nda öğrendiklerini sergilediler.

Düzenlenen program protokol tarafından 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile son buldu.

21 Ocak 2022 Cuma günü Mehmet Zahid Kotku - İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşcı, 4-6 yaş grubu öğrenciler ve aileleri katıldı.