12.01.2022

TA’LİM VE TASHÎH-İ HÛRUF KURSU BELGE TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kayseri İl Müftülüğü tarafından 11 Ekim – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 3 ay süreyle açılan Tal’im ve Tashih-i Huruf Kursu'nu başarıyla tamamlayan din görevlilerine belge takdim programı düzenlendi.

Kursu başarıyla tamamlayan 25 din görevlisine belge takdimi öncesinde konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Kendimizi geliştirmeli ve gayret etmeliyiz. İşimizi güzel yapmalıyız. Görevimiz veballi ve ağır bir görevdir. Kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Düzenlenen program, İl Müftüsü Akkuş tarafından Tal’im ve Tashih-i Huruf Kursu’nu başarıyla tamamlayan din görevlilerine katılım belgelerini ve İl Müftülüğü tarafından hazırlanan kitap setlerini takdim etmesi ile son buldu.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Dr. Dursun Sarı ve din görevlileri katıldı.