09.11.2021

İL MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN KORAMAZ VADİSİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kayseri İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından KYK Yurtlarında kalan öğrencilere yönelik 6 Kasım Cumartesi günü  “Doğa Gezisi Etkinliği” gerçekleştirildi.

40 öğrencinin katıldığı etkinlik sabah saat 08.00’da Koramaz Vadisi yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş Ağırnas mahallesinde sonlandırıldı. Öğrencilere İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu. Öğrenciler futbol oynayarak stres attı. Öğle namazını Müftü Efendi Camii’nde eda ettikten sonra tarihi Mimar Sinan Evi ziyaret edildi.

Daha sonra etkinliğe katılan İl Müftü Vekili Mehmet İzci öğrencilerle sohbet etti. İl Müftü Vekili İzci, “Üniversite gençliğimizin okullarında elde ettikleri eğitim önemlidir. Manevi danışmanlarımız ve gençlik merkezlerimiz sahih dini bilgiyi sizlere ulaştırırken aynı zamanda ülkemizin aydınlık yarınları için sizin bilim ve teknolojiyi en güzel bir şekilde öğrenmeniz için de imkânlar hazırlıyorlar.  Milli - manevi değerlerimize sahip çıkmamız, köklerimizi unutmamamız ve yüce dinimizin bizden istediği ahlaki meziyetlere sahip olmaya gayret etmemiz önemlidir. Sizler bizim ve aziz milletimizin gönlünde değerlisiniz. Rabbim derslerinizde başarılar nasip etsin.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgi ve yapılan etkinlik sebebiyle memnuniyetlerini ifade ettiler. Bir başka güzel etkinlikte tekrar buluşmayı temenni ederek etkinlik sona erdi.

Düzenlenen etkinliğe İl Müftü Vekili Mehmet İzci, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İsa Güler, Manevi Danışmanlar Mehmet Ekici, Adem Taşyürek ve öğrenciler katıldı.