05.11.2021

HEDEFİMİZ GÖNÜLLERİN FETHİ OLSUN!

“Kayseri İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı” 04.11.2021 Perşembe günü saat 14.00’da İl Müftü Vekili Mehmet İzci’nin başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda gençlik hizmetlerinde yaşanan sıkıntılar ve aksayan hususların masaya yatırılması, yeni planlanan programlar ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Toplantıda konuşan İl Müftü Vekili İzci, “Kayserimizin bütün gençlerine ulaşmaya çalışalım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan herkesin sorunlarını dinleyelim. Din eğitiminden ziyade gençlerle arkadaşlık kurmak ve gönül bağı oluşturmak önemlidir.  Günümüzde tebliğden ziyade temsile ihtiyacımız var. Gençlerimiz İslam’ı bizim yaşantımızda görmeli. Okullardaki çalışmalarımızı nasıl daha ileri bir seviyeye getirebiliriz. Bunun gayreti içinde olmalıyız. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalarımıza tekrar başlayarak ivme kazandırmalıyız. Gençlerimiz için ne yaparsak daha faydalı olabiliriz diye düşünmeli ve onlara yardımcı ve faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen toplantıya İl Müftü Vekili Mehmet İzci, İl Müftü Yardımcıları Dr. Dursun Sarı ve Sedanur Sezen, il ve ilçe  gençlik koordinatörleri katıldı.