18.10.2021

MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTEN PERSONEL İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kayseri İl Müftülüğü tarafından 14.10.2021 Perşembe günü İl Müftü Vekili Mehmet İzci başkanlığında Hastane ve KYK Yurtlarında Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yürüten personel ile istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda hastane ve öğrenci yurtlarında yürütülen manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde yaşanan sıkıntılar ve aksayan hususların masaya yatırılması, yeni planlanan programlar ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Toplantıda Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yürüten personele hitap eden İl Müftü Vekili İzci, “Kayserimizdeki bütün gençlik merkezlerine, hastanelere, engellilerimize, KYK ve TDV yurtlarına ulaşmaya çalışalım. Sorunlarını dinleyelim. KYK’larda din eğitiminden ziyade gençlerle arkadaşlık kurmak ve gönül bağı oluşturmak önemlidir. Gençlerimiz için ne yaparsak daha faydalı olabiliriz diye düşünmeli ve onlara yardımcı ve faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

İl Müftü Vekili Mehmet İzci’nin başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Dr. Dursun Sarı ve Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yürüten personel katıldı.