16.07.2021

HUNAT CAMİİ’NDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HATİM VE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI

İl Müftülüğümüz tarafından, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü öğle namazı öncesi Hunat Camii’nde 15 Temmuz şehitlerimiz için hatim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Saat 12.00’da başlayan programda Din görevlilerimiz tarafından aşr-ı şerifler ve Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından dua yapıldı.

Hunat Camii’ndeki gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Sayın Güven’le birlikte, Kayseri Valimiz Sayın Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, daire amirleri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.