07.07.2021

İL MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ “ÖZEL KARDEŞLERİMİZ VE AİLELERİYLE” PİKNİKTE BULUŞTU

Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından bir farkındalık oluşturmak amacıyla 07.07.2021 Çarşamba günü “Özel Kardeşlerimiz ve Ailelerini” piknikte buluşturdu.

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü’nce Beştepeler Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 100 kişiden oluşan özel kardeşlerimiz ve aileleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nce tahsis edilen araçlarla şehir merkezinden alınarak Beştepeler Mesire alanına getirilen engelliler, burada düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. İl Müftülüğü ve Melikgazi Belediyesi tarafından uçurtma şapka, çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği programda özel kardeşlerimiz daha sonra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla şehir merkezine bırakıldı.

Pikniğe katılan özel kardeşlerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenen İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, “Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak Kayserimizin her türden engelli vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu bağlamında bizlere katkı sağlayan destek veren özellikle İl Müftülüğü Engelliler Kadın Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık’a ve Erkek Koordinatörü Yasin Bulut’a teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu tür programlarımız artarak devam edecek inşaallah.” Dedi

Pikniğe katılan özel kardeşlerimiz ve aileleri bu güzel etkinlikten dolayı memnun kaldığını belirterek, “bizler için hazırlanan bütün etkinlikler çok güzel. Piknik çok güzel bir ortam oluşturuyor, tanımadığımız insanlarla tanışıyoruz. Bizlere böyle hizmetleri getirenlerden Allah razı olsun. İyi bir hizmet, emeği geçenlere özellikle de İl Müftüsü Sayın Güven’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Düzenlenen pikniğe İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Dr. Dursun Sarı ve Sedanur Sezen, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörleri Vaiz Kevser Serap Eliaçık ve Vaiz Yasin Bulut, özel kardeşlerimiz ve aileleri katıldı.