07.07.2021

MEVLİD-İ NEBİ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde İl Müftülüklerince ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü online olarak gerçekleştirilen “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” ödül töreni 07.07.2021 Çarşamba günü İl Müftü Prof. Dr. Şahin Güven başkanlığında il müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” bu sene “Hadislerle O’nu Anlamak” kitabından gerçekleştirildi.

Ödül töreni öncesi söz alan İl Müftüsü Sayın Güven, “Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen başta gençlik koordinatörlüğümüze, manevi rehberlerimize ve uzmanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra İl Müftüsü Sayın Güven tarafından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.