13.04.2021

İL MÜFTÜSÜ SAYIN GÜVEN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Kayseri İl Müftülüğü tarafından İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’in öncülüğünde kan bağış kampanyası düzenlendi.

İl Müftüsü Sayın Güven 12.04.2021 Pazartesi günü Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundu.

Kan bağışı öncesi konuşan Sayın Güven, “Ramazan-ı Şerif’imiz hayırlı ve mübarek olsun. Ramazan Ay’ı başta olmak üzere diğer aylarımızda da her sağlıklı insan kan bağışında bulunabilir. Kan bağışında bulunan insanın orucu bozulmaz. Bunu bilmekte fayda var. Bir taraftan pandemi, diğer taraftan da özellikle oruçlu olduğumuz dönemlerde bizim ülkemizde kan stoklarında sorunlar yaşıyoruz. Gerek Kızılay’ımız, gerekse üniversitemizin kan bölümü olsun, her birimiz buralara destek vermek durumundayız. Ben de bu şehrin İl Müftüsü olarak zaten sürekli kan veriyorum. Ancak bir de halkımızı teşvik etmek huzuruyla halkımızın huzurunda kan verme işlemini gerçekleştireceğiz. Teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.